Gå till innehåll
Torsås Ryttare
Torsås Ryttare

Ungdomssektionen TORUS

Alla ungdomar och barn i Torsås Ryttare som är under 26 år gamla är med i TORUS som är Torsås Ryttares egen ungdomssektion.

Ungdomssektionen finns för föreningens barn och ungdomar och TORUS uppgift är bland annat att anordna aktiviteter för föreningens yngre medlemmar.

Aktiviteter som anordnats genom åren har varit uteritter, övernattning, spökkvällar framförallt kring halloween och påsk, luciashow och sommaravslutningar. TORUS har även målat om klubbstugan, ridit kortege genom Torsås för Torsåsposten, haft ponnyridning och fiskdamm när den nya sporthallen i Torsås invigdes. TORUS har även anordnat pakethoppning i samband med blåbärshoppning, byggt terränghinder och mött upp ett gäng glada ryttare i Bergkvara med fika efter en uteritt!

Bästa sättet att hålla dig uppdaterad kring TORUS aktiviteter är att följa Torsås Ryttare på Facebook och hålla koll på hemsidan.

Är du intresserad av att vara med i TORUS planeringsgrupp och hjälpa till att anordna aktiviteter, eller har du en mängd bra idéer om vilka aktiviteter TORUS ska anordna? Hör av dig till Nellie Christiansen Björkström via torus@torsasryttare.se

En bild

Publicerad: 2022-12-28

Senast uppdaterad: 2023-01-15

Författare: Sarah Ejerrmark

Sponsorer